Elementët e veçantë të një faqe interneti

Cilat janë kostot e përfshira kur keni një faqe interneti?

Çdo faqe interneti përbën një sistem të ndërlikuar. Në mënyrë që ajo të jetë e suksesshme dhe një aset për biznesin tuaj, do t'ju duhet që të investoni në një sërë shërbimesh profesionale.

Lexoni më shumë
Kuti postare e mbushur

Kurseni hapësirën e llogarisë suaj së hostimit nëpërmjet Gmail

Mbushja e hapësirës së server-it me email, është një problem i shpeshtë për shumë biznese. Një zgjidhje pa kosto, është përdorimi i Gmail si hapësirë për ruajtjen e email-eve, në vend të server-it tuaj.

Lexoni më shumë
Custom measurements

Avantazhet e aplikacioneve custom

Aplikacionet custom krijohen për t'u shërbyer nevojave të veçanta të biznesit ose për ta ndihmuar në përmbushjen e qëllimeve të caktuara të tij.

Lexoni më shumë
Linux

Avantazhet e përdorimit të Linux

Linux është një sistem operativ i avancuar, i cili përdoret nga biznese, organizata dhe individë për të kryer një sërë detyrash, të cilat variojnë nga shkencore deri tek zbavitëse.

Lexoni më shumë
Brief projekti

Çfarë është një "brief"

Brief-i është një mjet komunikimi ndërmjet jush dhe agjencisë që keni zgjedhur. Një brief i mirë është një dokument thelbësor, ku përcaktohen kërkesat kryesore të projektit tuaj.

Lexoni më shumë
AWStats

Si të kontrolloni statistikat e website-it

Statistikat e website-it na japin informacion mbi mënyrën se si vizitorët ndërveprojnë me të. Aty përfshihen numri total i vizitorëve, kohëzgjatja e qëndrimit, si erdhën tek faqja, etj.

Lexoni më shumë
Email account in Thunderbird

Si të konfiguroni një llogari email në Thunderbird

Në këtë artikull do t'ju tregojmë hap pas hapi se si të konfiguroni nje llogari email në Thunderbird me protokollin POP3 ose IMAP.

Lexoni më shumë
The lamp stack

Çfarë është LAMP stack

LAMP stack është një set teknologjish të cilat përdoren për zhvillimin e web. Është themeli i shumë faqeve dhe aplikacioneve web të cilat përdorim sot.

Lexoni më shumë
F reading pattern

Përdorimi i modelit F në web design

Përdoruesit në fillim lexojnë sipas lëvizjeve horizontale që formojnë vijat e sipërme të shkronjës F dhe më pas skanojnë anën e majtë të përmbajtjes.

Lexoni më shumë

Regjistrohuni në newsletter

Do të merrni artikuj me interes për bizneset online dhe faqet e Internet-it.
Dërgohet një herë në muaj.