Ketri Web

Jemi një kompani zhvillimi web në Shqipëri, e specializuar në projekte custom të avancuara.

Ne u ofrojmë bizneseve online një gamë të gjerë shërbimesh, si një ndalesë e vetme që përmirëson efikasitetin dhe manaxhimin e tyre të kohës.

Në sajë të eksperiencës sonë në këtë fushë, përmirësojmë procesin e zhvillimit duke integruar performancën dhe sigurinë e faqes web me zgjidhje speciale, të zhvilluara nga vetë ne. Për ne këto nuk janë shtesa ekstra të shërbimit, por pjesë thelbësore të aplikacioneve që zhvillojmë.

Ne u ofrojmë klientëve tanë jo vetëm një website apo aplikacion, por një zgjidhje afatgjatë biznesi!

Bashkëpunimi me ne

Jemi një kompani zhvillimi dhe web dizajni e cila vepron me bazë njohurinë dhe mendimin praktik. Në sajë të ekspertizës dhe orientimit tonë drejt biznesit, mund të transformojmë çdo projekt në një aset dixhital që prodhon vlerë.

Me këtë parasysh, ofrojmë zgjidhje të qëndrueshme dhe afatgjata të cilat ndihmojnë biznesin tuaj të ecë përpara me shpejtësi dhe efikasitet.

Qëllimi ynë përfundimtar është jo thjesht të krijojmë një website, por të krijojmë një biznes online të suksesshëm!

Teknologjitë që përdorim

Përdorim mjete të thjeshta për zhvillimin e sistemeve të sofistikuara dhe të fuqishme. Synimi ynë është të krijojmë aplikacione web të qëndrueshme dhe jetëgjata që ndihmojnë në suksesin e klientëve tanë.