Punoni për Ketri Web

Jemi gjithmonë në kërkim të individëve të talentuar! Besoni se mund të jeni person i përshtatshëm për t'iu bashkangjitur ekipit tonë? Këto janë pozicionet e hapura:

Çfarë kërkojmë

Çfarë ofrojmë

Keni aftësi të tjera?

Nëse keni aftësi të tjera që besoni se mund të na ndihmojnë, ju lutemi të aplikoni dhe përcaktoni se si mund të bashkëpunojmë.

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj dhe një letër interesi në adresën hr@ketri.al.

Ju lutemi vendosni në titullin e email-it pozicionin për të cilin po aplikoni.