Junior full-stack developer

Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si junior pranë Ketri Web! Ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor.

Detyrat

 • Ndërtimi i faqeve broshurë
 • Testimi i funksionaliteteve
 • Përmirësimi i shpejtësisë së faqeve
 • Krijimi dhe modifikimi i imazheve të thjeshtë
 • Instalimi dhe konfigurimi i script-eve

Kërkesa teknike

 • Njohuri bazë në HTML dhe CSS
 • Njohuri bazë në PHP dhe SQL
 • Njohuri bazë në JavaScript
 • Njohuri bazë në programe dizajni si Adobe XD, Illustrator, Photoshop
 • Njohuri të përgjithshme kompjuterike

Aftësi personale

 • Anglishte e rrjedhshme
 • Vëmendje ndaj hollësive
 • Orientim drejt cilësisë
 • Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional

Orari i punës: 08:30 - 17:00, E hënë - E premte

Apliko tani!