Shisni produktet tuaja online

Arrini më tepër klientë përmes dyqanit tuaj ecommerce! Produktet tuaja bëhen të arritshme nga kudo në botë, duke kapërcyer kufizimet gjeografike.

Biznesi dhe produktet tuaja mund të gjenden nga kushdo kërkon emrin apo përshkrimin e tyre në internet, duke rritur ndjeshëm ekspozimin tuaj ndaj klientëve të mundshëm.

Një dyqan ecommerce ju ndihmon t'u tregoni klientëve që biznesi juaj është modern dhe i përshtatur mirë me kohët.

Një klient duke paguar online

Si ju ndihmojmë

Gjeneroni të ardhura drejtpërdrejt

Një dyqan online gjeneron të ardhura në mënyrë tepër të automatizuar, me pak nevojë për ndërhyrje apo mbikëqyrje njerëzore. Pasi dyqani të jetë funksional, të ardhurat fillojnë të rrjedhin direkt në llogarinë tuaj bankare!

Në të njëjtën kohë, e bën më të lehtë për klientët që t'ju paguajnë. Ju mund të pranoni metoda të shumta pagese, dhe ta lini zgjedhjen në dorën e klientëve tuaj.

Merrni raporte mbi shitjet dhe ecurinë

Një nga përfitimet më të rëndësishme e të paturit një dyqan online është që ju lejon të krijoni raporte të personalizuara, të cilat ju ndihmojnë të shqyrtoni ecurinë e biznesit tuaj dhe të vendosni nëse nevojiten ndryshime në strategji.

Sjellja e klientëve në dyqanin tuaj gjithashtu mund të gjurmohet dhe studiohet, gjë që është jashtëzakonisht e dobishme për përmirësimin e shitjeve, apo zbulimin e problemeve me faqen, të cilat ndoshta largojnë disa klientë.

Ofroni lehtësi për klientët

Eksperienca e blerjes online, u ofron klientëve lehtësi. Ju mund të eliminoni kohën dhe koston e udhëtimit të tyre në dyqan, pasi ata do të jenë në gjendje të kërkojnë dhe blejnë produktet tuaja nga rehatia e ambientit të tyre.

Duke ofruar informacion të bollshëm, ju u krijoni mundësinë klientëve tuaj të marrin vendime më të informuara, dhe si pasojë rrisni kënaqësinë e tyre kur blejnë në dyqanin tuaj.

Për më tepër, do të keni kontroll më të madh rreth çfarë informacioni komunikohet, dhe si. Kjo do ju ndihmojë të shmangni një situatë që ndodh shpesh në dyqanet fizike: kur punonjësit nuk dinë mjaftueshëm rreth produkteve, dhe lënë pyetjet e klientëve pa përgjigje të kënaqshme.

Lehtësi që mund t'u ofroni klientëve përmes dyqanit tuaj online:

  • Kategorizim dhe kërkim gjithëpërfshirës i produkteve. Klientët mund të gjejnë të gjithë produktet tuaja me lehtësi.
  • Mundësoni oferta dhe kuponë, dhe informoni klientët tuaj për to në faqen tuaj online, ose me email apo njoftime të tjera.
  • Eliminoni kohën dhe koston e vizitës fizike në dyqan, përfshirë kohën e udhëtimit dhe atë të pritjes në rradhët e arkave.
  • Bisedë në kohë reale me kujdesin ndaj klientit.
  • Mundësi krahasimi të produkteve. Ndihmoni klientët të jenë më të informuar në vendimmarrjen e tyre, duke u mundësuar atyre të krahasojnë lehtësisht produktet brenda dyqanit tuaj.

Thjeshtoni manaxhimin e biznesit tuaj

Një biznes online mund të jetë tërësisht i automatizuar. Nga një panel i vetëm, ju mund të manaxhoni inventarin, të monitoroni shitjet, dhe t'u përgjigjeni pyetjeve të klientëve apo kërkesave për mbështetje teknike. Mund të shihni raporte, të llogaritni fitimet dhe kostot, të manaxhoni pagat e punonjësve dhe të integroni dyqanin tuaj me sistemet tatimore.

Vendndodhja fizike e dyqanit dhe punonjësve tuaj bëhet e parëndësishme, pasi një dyqan online mund të drejtohet nga kudo, gjë që ju lejon ta vendosni atë në një zonë më të lirë. Gjithashtu, ju tani mund të maksimizoni vendin e magazinimit pa u shqetësuar për rregullimin e një vitrine apo salle ekspozite.

Nëse ju e keni një dyqan fizik, mund të ulni ngarkesën e tij duke u ofruar klientëve opsionin e blerjes online - sidomos në periudha uljesh. Një e-shop është gjithashtu në gjendje të përpunojë një numër shumë më të madh të porosive sesa një dyqan fizik. Ndërsa biznesi juaj rritet, dyqani juaj online do të shkallëzohet natyrshëm dhe do të vazhdojë të përmbushë nevojat tuaja.

Një person duke thjeshtëzuar procesin e punës

Shfrytëzoni mundësitë

Dyqani ecommerce ju ofron shumë mundësi të reja që mund të ndihmojnë biznesin tuaj të rritet, dhe mbi të gjitha, të qëndrojë konkurrues.

Audienca shumë më e madhe e dyqanit online, ju mundëson të tregtoni produkte të veçanta apo të specializuara, për të cilat mund të mos ketë interes nga klientët në afërsi.

Marketingu merr një dimension krejt të ri, pasi tani për të tërhequr klientë, ju mund të përdorni kanale marketing-u në Internet, të cilët janë më të lirë por edhe më të shënjestruar.

Ju mund t'i përgjigjeni mundësive si ndryshimet në treg, situatat shoqërore dhe tendencat e kohëve, me shumë më tepër shpejtësi dhe efektivitet, duke mos humbur kurrë një shans për të përfituar!

Mund të shisni më tepër duke zbatuar strategji shitjesh që ofrojnë kënaqësi të menjëhershme, dhe gjithashtu mund të nxitni blerjet impulsive duke shfaqur sugjerime produktesh apo oferta me kombinim blerjesh.

Një dyqan online punon për ju çdo ditë, gjatë gjithë ditës pa pushim! Nuk do humbisni kurrë një klient i cili përton të vijë në dyqan, dikë që thjesht po shfleton produktet tuaja gjatë natës, apo dikë që ndoshta është duke blerë produktet tuaja nga larg, ndërsa ju po flini!

Kosto operative të ulta

Dyqani online është jo vetëm shumë më i lirë për t'u hapur se sa një dyqan fizik, por më e rëndësishmja, është gjithashtu shumë më i lirë për t'u mbajtur në funksionim! Nuk ka nevojë për një vend të shtrenjtë, shumë punonjës, ose një sallë ekspozite të bukur.

Ju bën të mundur shitjen e produkteve tuaja me çmime më të ulta se konkurrentët, duke fituar njësoj apo edhe më shumë!

Dyqani online është gjithashtu më i lehtë të mirëmbahet dhe të jetë funksional në kohë të vështira, si për shembull gjatë një recesioni. Për shkak të kostove të ulëta operative, një e-shop do të mund t'ia dalë gjatë këtyre kohëve të vështira duke ofruar të njëjtin nivel shërbimi, ndërsa një dyqan fizik ndoshta do të duhet të mbyllet ose të ulë nivelin e shërbimit për arsye të kostove të larta.

Merita teknike

Çfarë thonë klientët tanë

Jam 100% i kënaqur me punën e Ketri Web. Ata përdorën ekspertizën e tyre full-stack për të konvertuar databazën time Excel në një aplikacion web të automatizuar. Komunikimi ishte me 5 yje. Produkti përfundimtar ishte pikërisht ashtu siç e imagjinoja, por akoma më i mirë!

Fotoja e profilit kur mungon fotoja

Daniel Harkness
calculatingvegas.com

Rezervoni një takim

Jeni të interesuar për një dyqan ecommerce? Do ishte kënaqësi për ne të diskutojmë së bashku projektin tuaj!

Ju lutemi plotësoni këtë formular për të rezervuar një takim falas me ne. Do ju kontaktojmë për konfirmim brenda 3 ditësh pune.

Për çdo informacion paraprak që dëshironi të na dërgoni, ju lutemi bashkëngjitni një dokument përkatës.