Content marketer

Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "Content marketer". Ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor.

Detyrat

 • Krijimi i përmbajtjes së faqeve
 • Shkrimi i artikujve për blog
 • Postimi në rrjetet sociale
 • Manaxhimi i fushatave email/newsletter
 • Krijimi i përmbajtjes me fokus SEO-n
 • Mbikqyrja e performancës së fushatave dhe raportimi i ecurisë

Kërkesa teknike

 • Anglishte e rrjedhshme
 • Gramatikë dhe drejtshkrim pa gabime në shqip dhe anglisht
 • Njohuri të koncepteve të komunikimit
 • Njohuri të koncepteve të marketingut
 • Përvojë në fushën e teknologjisë dhe kuptim i mirë i Web-it
 • Njohuri bazë në HTML

Aftësi personale

 • Rrjedhshmëri në komunikimin me shkrim dhe verbal
 • Vëmendje ndaj hollësive

Orari i punës: 08:30 - 17:00, E hënë - E premte

Apliko tani!