Libroteka

Libroteka është një platformë eCommerce e cila mundëson blerjen dhe shitjen e librave elektronikë në gjuhën shqipe. Përmes regjistrimit në platformë, autorët mund të nxjerrin në shitje librat e tyre elektronikë, ndërsa lexuesit mund të blejnë dhe të eksplorojnë dhjetra libra elektronikë në kohë reale.

Faqja kryesore e website të Librotekës

Funksionalitete

Pagesa online

Panel përdoruesi dhe admini

Sistem njoftimesh

Zgjedhje monedhe

Funksionalitet kërkimi

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Foto e faqes në pajisje të madhësive të ndryshme

Pagesa online

Përdoruesit mund të blejnë libra elektronikë në faqe, në mënyrë të shpejtë dhe efikase. Në momentin që ndodh transferta e parave, libri bëhet i disponueshëm për lexim nga blerësi.

Butonat për të kryer pagesën online

Sistem njoftimesh

Përdoruesit marrin njoftime mbi aktivitetet që ndodhin në faqe në lidhje me profilin e tyre, librat që kanë në shitje etc. Ata mund të zgjedhin vetë në panelin e administrimit, se cilat njoftime duan të marrin dhe në cilën formë, si email apo njoftime brenda faqes.

Njoftimet që merr përdoruesi

Panel përdoruesi

Blerësit dhe shitësit kanë panelin e tyre të administrimit, nga ku mund të shohin informacion mbi aktivitetin e tyre në platformë. Përdoruesit mund të ngarkojnë, shohin dhe fshijnë librat e tyre elektronikë, si edhe të shohin fitimet nga shitjet. Gjithashtu mund të shkarkojnë librat që kanë blerë dhe të shohin faturat e blerjeve të tyre.

Paneli i administrimit të përdoruesit.
Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile