Klinika Zogu i Parë

Klinika Zogu i Parë është një strukturë private mjekësore në Tiranë. Me staf të përbërë nga profesionistë të huaj dhe vendas, me eksperiencë të gjatë në fushat e tyre, ata ofrojnë shërbime të ndryshme si implantologji, stomatologji etj.

Funksionalitete

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Zgjedhje e gjuhës

Një mënyrë për të zgjedhur gjuhën me të cilën përdoruesi do të lexojë përmbajtjen e faqes. Kur klikohet, shfaqet një listë me gjuhët e disponueshme, nga ku përdoruesi mund të zgjedhë. Në rastin e këtij projekti, përmbajtja mund të lexohet në shqip dhe italisht.