H2H Solutions

H2H Solutions është një kompani që ofron konsulencë dhe ekspertizë inxhinierike apo arkitekturore në Shqipëri. Bashkëpunon me ‘Bankën e Shqipërisë’ dhe angazhohet me projekte hidrocentralesh.

Faqja kryesore e website të H2H Solutions

Funksionalitete

Slider imazhesh

Formë kontakti

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Foto e faqes në pajisje të madhësive të ndryshme

Slider imazhesh

Header i faqes është në formën e një slider-i imazhesh. Imazhet ndërrohen automatikisht pas disa sekondash, ose kur klikohen shigjetat.

Slider imazhesh
Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile