AutoSI

AutoSI është një kompani në fushën e sistemeve hidraulike. Ata janë nga kompanitë më prestigjoze në tregun vendas dhe konkurrentë të fuqishëm në tregun ballkanas. Disa nga shërbimet e tyre përfshijnë tregtinë e vinçave hidraulikë, servis hidraulik etj.

Faqja kryesore e website të AutoSI

Funksionalitete

Zgjedhje e gjuhës

Formë kontakti

Responsive design

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Foto e faqes në pajisje të madhësive të ndryshme

Zgjedhje e gjuhës

Një mënyrë për të zgjedhur gjuhën me të cilën përdoruesi do të lexojë përmbajtjen e faqes. Kur klikohet, shfaqet një listë me gjuhët e disponueshme, nga ku përdoruesi mund të zgjedhë. Në rastin e këtij projekti, përmbajtja mund të lexohet në shqip dhe anglisht.

Ndryshimi i gjuhës tek faqja
Foto të faqes kryesore nga mobile Foto të faqes të prodhimeve nga mobile Foto të faqes të punimeve nga mobile Foto të faqes të klientëve nga mobile Foto të faqes të shërbimeve nga mobile