AlbMedTour

AlbMedTour është një agjensi mjekësore në Tiranë, e cila në partneritet me disa klinika, i ofron asistencë mjekësore dhe i drejton pacientët e tyre ndaj zgjidhjeve të posaçme për nevojat e tyre. Ata gjithashtu kujdesen për akomodimin dhe transportin e pacientëve të tyre gjatë qendrimit të tyre në Shqipëri.

Faqja kryesore e website të AlbMedTour

Funksionalitete

Zgjedhje e gjuhës

Formë kontakti

Responsive design

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Foto e faqes në pajisje të madhësive të ndryshme

Formë kontakti

Një formë përmes së cilës përdoruesi mund të kërkojë një preventiv, të prenotojë një vizitë ose t’i bëjë pyetjet që dëshiron agjensisë. Ata gjithashtu mund të bashkangjisin dokumente.

Forma e kontaktit
Foto të faqes kryesore nga mobile Foto të faqes të mjekëve nga mobile Foto të faqes së dëshmive nga mobile Foto të faqes të kontaktit nga mobile