Kanuni

Kanuni.org është një faqe interneti informuese për Kanunin e Lekë Dukagjinit, ku përdoruesit mund të lexojnë online ose të shkarkojnë falas përmbajtjen e plotë të librave të Kanunit. Faqja gjithashtu përmban informacione të tjera për jetën e Lek Dukagjinit dhe ndikimin i librave të Kanunit në kulturën shqiptare.

Faqja kryesore e website të Kanunit

Funksionalitete

Slider imazhesh

Shkarkim eBooks

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Foto e faqes në pajisje të madhësive të ndryshme

Slider

Një slider me shprehje nga librat e Kanunit. Shprehjet ndërrohen automatikisht pas disa sekondash, ose kur klikohen shigjetat.

Slider imazhesh
Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile Foto të faqes nga mobile