Ecel Electrics

Ecel Electric është një kompani e cila shet produkte të energjisë elektrike. Me qendër në Tiranë, ata u ofrojnë shtëpive dhe biznesve një gamë të gjerë zgjidhjesh energjitike. Disa nga shërbimet e tyre përfshijë konsulencë, mirëmbajtje dhe realizim të impianteve të prodhimit të energjisë elektrike

Funksionalitete

Responsive UI

Struktura dhe pamja e faqes web përshtatet me çdo pajisje dhe madhësi ekrani.

Slider imazhesh

Kreu i faqes është në formën e një slider-i imazhesh. Kur klikohen shigjetat, shfaqet imazhi tjeter, ose imazhi ndërrohet automatikisht pas disa sekondash.